Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Poslovanje Wüstenrot životnog osiguranja d.d. u uvjetima epidemije koronavirusa (COVID-19)

Poštovani klijenti,

svi smo suočeni sa izazovom koji je promijenio našu svakodnevnicu. Jedini ispravan pristup u rješavanju ovog izazova je ozbiljnost i odgovornost. U skladu s ozbiljnošću prijetnje uzrokovanog epidemijom koronavirusa (COVID-19), Wüstenrot životno osiguranje d.d. je poduzelo mjere kojima je svoje poslovanje organiziralo na način kojim ne ugrožava zdravlje zajednice, a ujedno ni zdravlje svojih zaposlenika.

Kako bi se širenje koronavirusa (COVID-19) u sklopu djelovanja i poslovanja Wüstenrot životnog osiguranja d.d. svelo na najmanju moguću mjeru, reducirali smo broj zaposlenika u uredu i uspostavili sustav rada na daljinu. U tom kontekstu molimo Vas da sve Vaše upite vezane za ugovorene police životnog osiguranja ili za ugovaranjem polica životnog osiguranja upućujete putem elektroničke pošte na adresu info@wuestenrot-osiguranje.hr . Na sve Vaše upite odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.
Naš info telefon 01/5005 850 biti će dostupan tijekom radnog dana u razdoblju od 09:00 do 16:00 sati. U slučaju da nadležna tijela koja upravljaju ovom kriznom situacijom donesu restriktivne mjere po pitanju kretanja građana, navedeni info telefon više neće biti dostupan, već će se komunikacija s klijentima provoditi isključivo putem adrese prethodno navedene elektroničke pošte. Neovisno o razvoju situacije, putem elektroničke pošte ćemo biti stalno dostupni.

Ujedno Vas molimo da ukoliko dolazite u poslovnice naših ugovornih partnera  po pitanju postojećih polica životnog osiguranja ili sklapanja novih, svakako se pridržavajte mjera i smjernica ponašanja koje su u svrhu minimiziranja širenja zaraze koronavirusa (COVID-19) propisala nadležna tijela. Sve informacije vezano za prevenciju, postupanje i aktualno stanje oko koronavirusa (COVID-19), pratite preko ove poveznice na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Wüstenrot životno osiguranje d.d. ovim putem ne samo svojim klijentima već svim građanima Republike Hrvatske koji su pozitivni na koronavirus (COVID-19), iskreno želi što brži oporavak. Onima koji su u samoizolaciji i odgovorno se pridržavaju propisanih mjera zahvaljujemo na primjeru sprječavanja širenja koronavirusa (COVID-19).

Na kraju veliko hvala svim pojedincima u službama i nadležnim tijelima koji se brinu za naše zdravlje i vode borbu protiv epidemije.
 
Vaše Wüstenrot životno osiguranje d.d.